top of page

Huur een koelwagen bij Locatrans

U wilt voedingswaren, dranken, bloemen of andere producten gekoeld vervoeren? Dan bent u bij Locatrans op het juiste adres. Bij ons kunt u verschillende diepvrieswagens en koelwagens huren. Uw temperatuurgevoelige vracht behoudt zijn kwaliteit optimaal dankzij de betrouwbare koelwagens en vrieswagens van Locatrans in Olsene, gekend als transportspecialist in heel Europa.

In ons assortiment vindt u vast en zeker een koelwagen op maat van uw persoonlijke - of bedrijfsactiviteiten. Bij Locatrans kunt u terecht voor volgende koelwagens:

Met of zonder slaapcabine

Laadlengte tot 8 m

Temperatuur van -20 °C tot +20 °C

Met een laadbrug

Laadvermogen 6.000 > 8.000 kg

Datacold

Koeltrailer van 13m60 (kan eventueel door ons geleverd worden)

Een koelwagen huren?

Vraag meer info of een offerte aan via onderstaand formulier.

Bedankt voor uw bericht!

Verfrissend assortiment aan koelwagens

Een koelwagen huren met een slaapcabine? Een koelwagen uitgerust met laadbrug? Een koeltrailer huren van 13m60? Het kan allemaal bij Locatrans! We beschikken over een uitgebreid wagenpark met perfecte oplossingen voor uw koeltransport.

Zowel particulieren als bedrijven vinden hierin dan ook hun gading als ze een frigowagen willen huren, met of zonder chauffeur. Onze voertuigen hebben afmetingen van 15 tot 110 m³, waarin een temperatuur mogelijk is van -20°C tot +20°C. Wij bieden onze diensten nationaal en internationaal aan.

bottom of page