top of page

Een transportprobleem in Europa?

De dienstverlening van Locatrans BV stopt niet bij de verhuur van vrachtwagens. Samen met ons volledige team verzorgen wij ook uw transport doorheen heel Europa.

Onze vrachtwagenbestuurders zorgen er niet alleen voor dat uw goederen op een veilige manier hun bestemming bereiken, wij kunnen u eveneens garanderen dat ze tijdig en in goede staat bij uw klant aankomen.

Aangezien wij beschikken over onze eigen werkplaats, zorgen wij er bovendien voor dat onze wagens zich steeds in perfecte staat bevinden.
Dat alles uit zich in service, flexibiliteit en efficiëntie.

Wij zijn steeds bereid u hieromtrent een meer gedetailleerde toelichting te verstrekken.

Op zoek naar een oplossing?

Vraag meer info of een offerte aan via onderstaand formulier.

Bedankt voor uw bericht!

Locatrans, transportspecialist voor uw nationaal en internationaal vervoer

Een frigowagen, vrachtwagen of bestelwagen huren? Of op zoek naar een andere oplossing voor uw vervoer in Europa?

Met Locatrans uit Olsene is uw transportprobleem zo van de baan! Wij beschikken immers over een ruim wagenpark met vervoer op maat van al uw noden.

Onze vrachtwagenchauffeurs brengen uw goederen veilig en stipt op hun bestemming.

Aan transport geen tekort!

Als transportspecialist biedt Locatrans heel wat keuzemogelijkheden in nationaal of internationaal vervoer, met of zonder chauffeur, voor korte of lange termijn, van 15 tot 110m³.

Met een rijbewijs B staat onze bestelwagen met of zonder laadbrug voor u vertrekkensklaar. Met een rijbewijs C rijdt u met onze vrachtwagen met ALU-kas en/of schuifgordijn. We beschikken ook over frigowagens met een temperatuur van -20 tot +20°C. Trekker(s), een huiftrailer, frigotrailer, laadbrug, … u vraagt het, wij rijden ermee.

Omdat we trouwens over een eigen werkplaats beschikken, zijn al onze voertuigen iedere rit opnieuw in topconditie.

bottom of page